recenzii

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 6 reviews
by ANGELA KILIN on Danushka
tinuta completa botez

Cele doua tinute pentru botez comandate pana acum au fost exceptionale. Am fost foarte multumita atat de calitatea materialelor cat si de rabdarea si amabilitatea creatoarei acestor mici "bijuterii".A fost o experienta deosebita. Multumesc !

by Laura Pencea on Danushka

Felicitari!!! Rochite minunate, lucrate cu dragoste pentru frumos, stil, eleganta...Va felicit si va doresc mult succes in continuare.

by Andreea C on Danushka

Creatii minunate realizate cu mult bun gust de un artist cu imaginatie, atentie la fiecare detaliu; iar in ceea ce priveste calitatea materialelor, aceasta este de departe ireprosabila. Multumim, Danushka!

by V Marinescu on Danushka

Ca si anul trecut, si in acest an, am comandat niste produse care mi-au dat deplina satisfactie. Tinute impecabile, colaborare deosebit de buna. Stiu de acum ca, la Craciun si la urmatoarea aniversare a "top modelului" in devenire, voi apela la Danushka.

by Carmen M on Danushka
Summertime White, Pink Marie, Ballerina

Cu Danushka, am colaborat de 3 ori. Un succes total de fiecare data!Am avut parte de 3 tinute spectaculoase, dulci si pretioase.Va multumesc si cu siguranta voi mai apela la serviciile voastre!

by Teodora M. on Danushka
Summertime White

Absolut superbe (si deosebite fata de ce se gaseste in momentul acesta pe piata). In realitate sunt si mai frumoase decat in fotografie.