Livrarea

Produsele comandate vor fi livrate prin intermediul unei firme de curierat rapid, în sistem door to door, la adresa indicată de dumneavoastră în Formularul de comandă .

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile cu valori mai mari de 300 lei.

Pentru comenzile a căror valoare este sub 300 lei, costul transportului va fi achitat de Client la livrarea produselor.

Costurile de transport diferă în funcţie de zona de livrare astfel:

– pentru livrări în Bucureşti: aproximativ 15 lei

– pentru livrări în ţară: aproximativ 20 lei

Pentru ca ţinutele Dansuhka să ajungă în condiţii optime la dumneavoastră, acestea sunt ambalate în cutii elegante şi rezistente la transport.

CONDITII DE RETUR

Returnarea produselor livrate prin curier se poate face în maxim 10 zile lucrătoare de la primirea lor, în aceeaşi stare în care au fost livrate, fără a fi deteriorate sau cu urme de purtare, în ambalajul original, cu etichetele sigilate şi împreună cu documentele care le-au însoţit.

Solicitarea de retur se face printr-o notificare scrisă la adresa contact@danushka.ro în maxim 24 de ore de la primirea coletului, menţionând numele dumneavoastră, numărul şi data facturii şi, opţional, motivul returului.

Returnarea produselor se face doar prin intermediul firmelor de curierat şi nu se acceptă retururi expediate prin Poşta Română. Cheltuielile de returnare a produselor sunt acoperite integral de Client şi nu sunt acceptate coletele returnate cu plată ramburs!

Contravaloarea produselor va fi înapoiată în maxim 30 de zile de la data primirii coletului, dacă sunt îndeplinite condiţiile de returnare şi va fi achitată prin virament bancar în contul din care s-a efectuat plata avansului sau într-un cont indicat de Client în solicitarea de retur.

Produsele aferente comenzilor speciale, creaţii unicat cu teme personalizate sau mărimi pe comandă, nu pot fi returnate!