Cum Comand

Produsele Danushka pot fi comandate online direct de pe site-ul www.danushka.ro.

Pe pagina fiecărei ţinute, după ce selectaţi mărimea corespunzătoare, puteţi alege articolele pe care doriţi să le comandaţi, adăugându-le în coşul de cumpărături din dreptul fiecărui articol. Toate articolele selectate le veţi regăsi în coşul de cumpărături, unde aveţi posibilitatea să reveniţi cu modificări sau să continuaţi comandarea altor produse înainte de a finaliza solicitarea.  Coşul de cumpărături poate fi vizualizat uşor în partea stângă de sus a ecranului.

După  adăugarea produselor dorite în coşul de cumpărături, continuaţi comanda completând Formularul de comandă unde este necesară introducerea informaţiilor privind datele de contact şi este foarte important ca acestea să fie completate cu atenţie şi să fie corecte. Toate datele personale cerute sunt confidenţiale şi nu vor fi folosite în alte scopuri  decât cele de onorare a comenzilor.

După plasarea comenzii, aceasta va fi înregistrată, iar confirmarea va fi transmisă în maxim 24 de ore, la adresa de e-mail indicată în formularul de comandă. În e-mailul de confirmare a comenzii, veţi regăsi ataşată Factura fiscală pe care o veți primi fizic la livrarea produselor comandate.

Plata se va face ramburs la livrare.


Pentru comenzile speciale, creaţii unicat cu teme personalizate propuse de dumneavoastră  sau mărimi mai mari decât cele cuprinse în categoriile de pe site, ne puteţi adresa un mesaj  în formularul de contact, lăsându-ne datele dumneavoastră de contact şi vom stabili împreună detaliile, iar preţul și termenul de realizare vor fi comunicate ulterior, în funcție de complexitatea comenzii.